Форуми во заедницата

Општина Виница одржа информативна форумска сесија
Среда, 12 Април 2017 10:22

Vinica 1- WebОпштина Виница, на информативната форумска сесија што се одржа на 11 април, ги презентираше резултатите од првата фаза на реализацијата на проектот кој беше одбран од граѓаните на 5та форумска сесија од проектниот форум во 2013 година.

Повеќе...
 

Најава на настани

No events

Галерија

Видео

 

 forumi-video-banner-2

Следете нé на

FacebookTwitter

Брошура

brosura-naslovna-mk

 

Korica FIN2

 

Programa Forumi Vo Zaednicite 2006-2016 MKD-1

Партнер на програмата

zels-logo


Билтени 2008 / 2014

baner-bilten-web-mk

Постери 2008 / 2013

poster-osnova-mk

Летоци 2008 / 2013

forumi-letok-jan-2013-mk

Општински буџет за граѓаните

оpstinski-budzet-1

Прирачник: Форуми во заедницата во 11 чекори

priracnik-11-cekori-MK

 

Priracnik-Forum-vo-zaednicata-MKD-1

Билтен | Септември 2016


Forumi vo zaednicata Sep 2016 MKD-1

Билтен | Март 2016


forumi-bilten-4-mk

Билтен | Септември 2015


bilten-septemvri-2015-mk-1

Билтен | Февруари 2015


Forumi vo zaednicata Mart 2015 MKD
мкдтур
„Форуми во заедницата“ е програма на Швајцарската агенција за развој и соработкa имплементирана од Единицата за координација на форумите fioom